Capçalera

Aquest BLOG és una petita aportació des del pensament, l'opinió i el debat de les qüestions que més m'inquieten. Tot des del meu compromís polític, social i cultural. Vos anim a que en faceu part.

dilluns, 28 de gener del 2013

Homenatge 75è Aniversari de l'afusellament de Miquel Capó i Sebastià Sancho

Dia 27 de gener de 2013, a les 12h, els amics de l'OCB i de Memòria de Mallorca -acompanyats de familiars, amics, partits polítics i entitats de Son Servera, Búger i Vilafranca-, realitzàrem un acte d'homenatge a Miquel Capó i Capó i a Sebastià Sancho Servera per commemorar el 75è aniversari del seu afusellament a mans del franquistes.
 L¡acte va tenir lloc al Mur de la Memòria del cementiri de Palma. Al mateix lloc on es realitzaven els afusellaments.
Miquel Capó i Sebastià Sancho, sempre estaran presents en la nostra memòria.
Us podeu descarregar el documents que foren llegits durant l'acte:

- Lectura feta per Manel Suàrez sobre Miquel Capó i Sebastià Sancho.
- Biografia Miquel Capó
- Biografia Sebastià Sancho
- Manifest de l'acte d'homenatge a Capó i Sancho

 Aquí teniu un ampli reportatge fotogràfic del esdeveniment.


























1 comentari:

  1. Un poble mai ha d'oblidar el passat. La llibertat d'avui la varen començar la gent que per lluitar contra els golpistes perderen la seva vida. Ningú, emperò fou capaç d'aniquilar les seves idees i els seus somnis. La lluita contra els qui volen imposar els seus dictats a cop de fuselll segueix a molt indrets del món. Estar al costat dels oprimits és el millor record que podem dedicar a tots els que moriren baix el tall de la injustícia. Intentem que el nostre poble mai oblidi a tots els que moriren per la llibertat i també a aquells que foren obligats a anar a una confrontació inútil.

    ResponElimina