Capçalera

Aquest BLOG és una petita aportació des del pensament, l'opinió i el debat de les qüestions que més m'inquieten. Tot des del meu compromís polític, social i cultural. Vos anim a que en faceu part.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

M'agrada la VILATUKADA. No m'agraden els qui no als agrada la VILATUKADA

No guanyarem per disgustos. La darrera que he sabut: la VILATUKADA queda fora del sopar de les entitats que col·laboraren amb la Fira i Festa del Meló.

Vull pensar que s'ha tractar d'un error, que no hi havia mala intenció, però el cert és que després d'actuar a la festa de les llanternes (tal i com ho havia fet en els darrers anys) es va marginar a la VILATUKADA d'assistir al sopar de les persones i entitats que col·laboren en els actes i activitats de la festa.
Curiosament aquest fet es produeix al llarg del polèmic inici de legislatura del nou equip de govern municipal. Potser encara no hagin entès que governar comporta responsabilitat, tant de les seves decisions com les que es preguin sota la seva governança.
Així doncs, ara tenim un grup de joves -i no tant joves- que componen aquesta entitat, que sense entrar ni sortir en les decisions del govern municipal, s'han trobat exclosos.
No sé si ja hi ha temps a demanar disculpes o intentar rescindir el malentès, però el que si es cert és que tant per acció o omissió, es pot entrar en un nova polèmica de la qual sols en serà responsable les persones que marquen els designis del nostre municipi.
Tant si estàs dins com fora de les institucions, les entitats i associacions han d'estar respectades per que d'elles depenen una gran part dels avanços socials i culturals dels pobles. Així doncs, per a mi, gaudeixen de tot el meu respecte i recolçament com a veïnat de Vilafranca.  
Ahh... i creu-me que m'agradaria molt més haver de xerrar d'altres coses interessant que hi ha a la vida, però consider inadmissible que l'estructura social del poble, es comenci a trucar per decisions/no decisions que volent/sense voler acabin amb un poble que prou feina té per pensar com sortir-ne de la crisi.
P.E.: aquest escrit ha estat a iniciativa pròpia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada